vagon-2016

Utazó Vagonkiállításunk Dombóváron

Soron kívül érkeztünk Dombóvárra Utazó Vagonkiállításunkkal.

A Dombóvári Magyar-Izraeli Baráti Társaság meghívására gurítottuk tárlatunkat a Vasútállomásra, ahol november 15. és 18. között több száz fiatal látogatta meg a kiállítást helyi, alapítványunk által erre felkészített diákok vezetésével. Kiállításunk az Őszi Zsidó Fesztivál fő programja volt, mely fesztivált Yossi Amrani, Izrael Állam nagykövete, Alapítványunk fővédnöke nyitotta meg, s beszédet mondott Szabó Lóránd polgármester is. Kiállításunkat Gordon Gábor, kuratóriumunk elnöke nyitotta meg.

Vagonkiállításunk Dombóváron

Időpont: 
2016 nov 15 - 09:00

Utazó Vagonkiállításunk Dombóvárra érkezik!

November 15 és 18 között a Dombóvári Magyar- Izraelita Baráti Társaság aktív közreműködésével lesz látogatható Vagonkiállításunk naponta 9-16 között. A tárlatvezetők munkáját Dombóváron is erre felkészített fiatalok segítik majd.

A megnyitóra november 14-én 16:00-kor kerül sor, mindenkit szeretettel várunk a Vasútállomáson.

Utazó Vagonkiállítás a Vasúttörténeti Parkban

Időpont: 
2016 okt 22 - 13:00

Utazó Vagonkiállításunk a Vasúttörténeti Parkban (XIV. Tatai út 95.) egyéni látogatók és csoportok számára is nyitva tart az október 22-23-i hétvégén, szombaton 13-17-ig, vasárnap 12-16-ig. Mindkét nap 14:30-tól tárlatvezetést tartunk, melyhez bárki szabadon csatlakozhat, szeretettel várunk mindenkit!

---------

Vagonkiállításunk Mátészalkán

Idei utolsó előtti vidéki állomására, Mátészalkára érkezett Utazó Vagonkiállításunk, ahol Torma Tamás alpolgármester nyitotta meg tárlatunkat négy iskola több mint száz diákja és más érdeklődők előtt. Az egyházak nevében Becsei Miklós református lelkész és Dr. Verő Tamás mondták el gondolataikat. Forgács János bácsi, holokauszt túlélő is elmondta a vele történteket a megnyitón, majd utána diákok rohamozták kérdéseikkel.

Colleen Bell Utazó Vagonkiállításunk megnyitóján, Nyírbátorban

Colllen Bell, az amerikai nagykövet is beszédet mondott Utazó vagonkiállításunk nyírbátori megnyitóján szeptember 12-én délelőtt.

A szabolcsi város idén az ötödik városa Utazó vagonkiállításunknak, melyet a város polgármestere, Máté Antal nyitott meg. Beszédet mondott Forgács János, holokauszt túlélő, Tárnok Ferenc Attila református lelkész és Dr. Verő Tamás rabbi. A megnyitón az evangélikus egyház és a hit gyülekezete is képviseltette magát.

Utazó Vagonkiállítás - Mátészalkán

Időpont: 
2016 szep 19 - 11:00

Utazó Vagonkiállításunk őszi második állomása 2016. szeptember 19-21. között Mátészalka lesz, ahol a vasútállomáson lesz látogatható mozgó tárlatunk. A megnyitó szeptember 19-én 11:00-kor lesz.

A kiállításon a helyi vonatkozásokra is készül egy külön tabló, tárlatvezetőink reggel 8-17 óra között, szerdán 16-ig várják az érdeklődőket. 

További info: Gábor Veronika: +36 30 732 3145, roni @eletmenete.hu

csoportok számára bejelentkezés: Rákosi Éva: +36 70 941 4193

Oldalak