Mi is megünnepeljük Izrael 68. születésnapját

Időpont: 
2016 máj 29 - 13:00

Kvíz játékokkal, totóval, a kisebbeket puzzleval és értékes ajándékokkal várjuk az érdeklődőket a Szent István parkban, Izrael 68. születésnapja alkalmából. 

Izrael 68-ik születésnapjának alkalmából egész napos programok a Szent István Parkban: színpadi előadások, gyerekfoglalkozások, izraeli ételek és sok szórakoztató program várja az ünneplőket:

Afrobreakz dob előadás, Hagesher és Kicsi a világ koncertek, különleges performansz előadás a Gray Box Projekttől, Slam Poetry Závada Péter és Ratkóczi Huba közreműködésével, megismerkedhetünk rengeteg zsidó szervezettel és programmal, tombola is várja a játékra kaphatókat. Akik mozgással szeretnék tölteni a délutánt, azokat streetball és futóverseny várja. A kisebbeket sem felejtjük el, ők kipróbálhatják az ugrálóvárat és arcfestést. Akik a kavalkádban megéheznének vagy megszomjaznának, izraeli ételeket és italokat kóstolhatnak meg. A programsorozatot a Hagesher zenekar estébe nyúló bulija zárja, ahol modern és klasszikus zsidó dallamok is felcsendülnek.

Az esemény Budapest zsidó közösségi szervezeteinek közreműködésével jön létre.

Akik mozgással szeretnék tölteni a délutánt, azokat streetball és futóverseny várja. A kisebbeket sem felejtjük el, ők kipróbálhatják az ugrálóvárat és arcfestést. Akik a kavalkádban megéheznének vagy megszomjaznának, izraeli ételeket és italokat kóstolhatnak meg. A programsorozatot a Hagesher zenekar estébe nyúló bulija zárja, ahol modern és klasszikus zsidó dallamok is felcsendülnek.

(forrás: izraelikultura.hu)