Az Élet Menete Lengyelországban 2018 - regisztrációs űrlap

Jelentkezési lap

A jelentkezők a regisztrációval elfogadják, hogy a programon csak érvényes személyi igazolvánnyal (nem EU-állampolgárok esetén érvényes úti okmánnyal) vehetnek részt, valamint jelentkezésükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy esetlegesen videó és/vagy fénykép felvételeken is szerepelhetnek.

Az 1992 évi LXIII. törvény alapján adatait csak a megadott célra használjuk fel, azokat harmadik fél részére nem adjuk ki.

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Személyes adatok
Ország, irányítószám, város, utca/út, házszám, emelet, ajtó
Kapcsolattartási információk
Kérjük, ellenőrizze, hogy jól adta-e meg e-mail címét, a továbbiakban ezen keresztül fogunk kommunikálni Önnel!
Kérjük a telefonszámot a megadott formátumba adja meg! 20/30/70 111 1111
Adóigazoláshoz szükséges adatok
Kérjük, töltse ki az alábbi adatokat, hogy törvényi kötelezettségünknek eleget téve ki tudjuk állítani a támogatásról szóló adóigazolást!
Program támogatása
Kedvezményes árra kizárólag iskolai csoportban résztvevők jogosultak.
Az Támogatás első részlete a regisztrációval egyidejűleg esedékes, összege : 20 000 Ft/fő A fennmaradó összeg befizetésének véghatárideje: 2017. február 15. Amennyiben a fennmaradó összeg fenti határidőig nem érkezik meg bankszámlánkra, regisztrációját töröljük, és a már befizetett összeget Önnek visszafizetjük. Kérjük, amennyiben lehetőségei engedik, támogassa Programunkat, a minimális összegeknél nagyobb összeggel!
A beküldés előtt kérjük, ellenőrizze adatait, különös tekintettel az e-mail címére, mert ezen keresztül fogunk Önnel kapcsolatot tartani. A beküldés gombra kattintás után Ön egy automatikus üzenetet fog látni, melyet feltétlen mentsen el úgy, hogy letölti PDF formátumba a Letöltés PDF-ben linkre kattintva. A befizetés menetéről is ebben tájékoztatjuk. A jelentkezők a jelentkezésükkel elfogadják, hogy a programon csak érvényes útlevéllel (a visszaérkezés dátumáig minimum 6 hónap) vehetnek részt, valamint jelentkezésükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy a programon róluk esetlegesen videó és/vagy fénykép felvétel készül. Az 1992 évi LXIII. törvény alapján fent közölt adatait csak a megadott célra használjuk fel, azokat harmadik fél részére nem adjuk ki.