Párhuzamos sorsok - 2015

Párhuzamos sorsok - Pécsett

December 10-én a pécsi Zsinagógába érkezett Párhuzamos sorsok Vándorkiállításunk, ahol 2015. december 2-án a Leőwey Klára Gimnázium diákjainak közreműködésével nyitotta meg a kiállítást Goldmann Tamás, a Pécsi Zsidó Hitközség elnöke és Pécsi Tibor, Az Élet Menete Alapítvány munkatársa. A kiállítás december 31-ig látogatható naponta 10:00-15:00 között.

Párhuzamos sorsok - a Sztehlo Gábor Evangélikus Gimnáziumban

2015. december 9-én délelőtt a Sztehlo Gábor Evangélikus GImnáziumban nyitottuk meg Párhuzamos Sorsok című kiállításunkat. A megnyitón dr. Korányi András igazgató, az Evangélikus Hitturományi Egyetem professzorának köszöntője után Gordon Gábor szólt tanárokhoz és diákokhoz. A megnyitót Deák Gabriella, zenetanár zongora- és gitárjátéka színesítette. Az iskolában december 17-ig marad a kiállítás.

Párhuzamos sorsok - Salgótarjánban

Salgótarjánba, a SITI-be (Salgótarjáni Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda) érkezett Párhuzamos sorsok Vándorkiállításunk, ahol 2015. december 3-án Botos Zsolt, a Rajkó Zenekar volt növendékének közreműködésével nyitotta meg a kiállítást Oláh Krisztián (SITI) valamint Kálmán Zsuzsa (Az Élet Menete Alapítvány). A kiállítás december 8-ig látogatható naponta 12:00-18:00 között (December 8-án 16:00-ig).

Köszönjük az Ipoly tv-nek, hogy kiállításunkat ingyenesen ajánlja rendezvényajánló rovatában!

Párhuzamos sorsok - Gilvánfán

Gilvánfára, a Csillag Házba érkezett Párhuzamos sorsok Vándorkiállításunk, ahol 2015. december 2-án a Nyitott Ház Tanoda diákjainak közreműködésével nyitotta meg a kiállítást Dr. Heindl Péter a Múltkutató Program vezetője valamint Pécsi Tibor, Az Élet Menete Alapítvány munkatársa. A kiállítás december 9-ig látogatható naponta 7:30-16:00 között.

Kiállításunk Gilvánfáról Pécsre utazik.

Párhuzamos sorsok - Vácon

Vácra, a Duna-Ipoly-Galga Holokauszt Oktató és Kutató Központba érkezett Párhuzamos sorsok Vándorkiállításunk, ahol 2015. november 25-én délután a Táncsics Mihály Mezőgazdasági Zsakközépiskola tanulói közreműködésével nyitotta meg a kiállítást Turai János és Turai Valéria, a Központ házigazdái valamint Gordon Gábor, Az Élet Menete Alapítvány kuratóriumának elnöke. A kiállítás december 1-ig az alábbiak szerint látogatható: nov. 25-27, 30: 14-17h, nov. 29 és dec. 1: 9-12h

Ezt követően Gilvánfára utazik.

Oldalak