Regisztráció felfüggesztve

Kedves Barátaink!

Nagy örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy az izraeli Élet Menetére olyan létszámmal jelentkeztetek 1 éjszaka alatt, hogy most ideiglenesen fel kell függesztenünk a regisztrációkat, amíg nemzetközi szervezetünk vezetőitől engedélyt kapunk a csoport létszámának bővítésére. 

Ennek érdekében még éjszaka felvettük velük a kapcsolatot és bízunk benne, hogy együtt megtaláljuk a lehetőségét, hogy minél nagyobb számban vehessünk részt ezen a csodás programon. 

Természetesen amint választ kapunk, azonnal jelezzük, és amennyiben ez lehetséges ismét megnyitjuk a regisztrációt számotokra.

Felhívjuk azok figyelmét, akik már jelentkeztek, hogy a regisztráció a  befizetett teljes összegek sorrendjében történik, és  akkor válik véglessé, amikor a TELJES Program Támogatás összege számlaszámunka beérkezett. A befizetésekről is mindenkinek visszaigazolást küldünk.

Így annak érdekében, hogy részvételetek biztos legyen a programon, kérünk minden jelentkezőt, hogy a Program Támogatás teljes össszegét, de minimum 100.000 Ft/fő  összeget részünkre  fizessetek be.

 

Köszönjük a türelmet és az együttműködést, hamarosan jelentkezünk.

Az Élet Menete csapata